top of page

(+47) 33 18 82 70

Oddaneveien 73, 3296 Nevlunghavn

IMG_5112_edited.jpg

Nærområdet

Nevlunghavn

Nevlunghavn er en sørlandsby i “miniatyr”. Her finnes en koselig fiskehavn hvor man kan få kjøpt reker og fisk. Det er flere serveringssteder i havnen.

Nevlunghavn er en gammel los- og fiskehavn. Den ligger bare 700 meter fra innkjørselen til Oddane Sand Camping.

Mølen

Dette er et yndet utfarts sted hele året. Mølen i Larvik i Vestfold er del av en endemorene fra istiden, med gamle gravplasser fra Vikingtiden, stort og flott område med rullestein.

Området er fredet.
Kyststien går i gjennom her og frem til Oddane Sand, forsetter så til Stavern.

Saltstein

Saltsteinen er området som ligger mellom Oddane Sand Camping og Mølen. Den består av noen få odder med svaberg og en lav vegetasjon der kyststien mot Mølen går gjennom. Saltstein er en populær destinasjon for surfere

Helgeroa

Ligger 3 km før du kommer til Oddane Sand Camping. Koselig marina med flott gjestehavn. Her er det mulig å få seg en god matbit på en av uterestaurantene eller noe kjapt og godt på gatekjøkkenet.

Stavern

Stavern med Fredriksvern festning er verdt flere besøk. Enten man ønsker å spise ute eller se den vakre originale bebyggelsen på gamle Fredriksvern.

For flere hundre år siden hadde Tordenskjold base i Stavern.
Stavern ligger kun 10 km fra Oddane Sand Camping.

Larvik

Larvik ligger en 20 minutters kjøretur fra Oddane. Vestfoldbyen byr på fin natur, kjøpesenter, spa hotellet Farris bad og en rekke restauranter med mer. 

Les mer om severdigheter og opplevelser i nærområdet på https://nevlunghavnlosen.no

Les mer om severdigheter og opplevelser i nærområdet på Visitvestfold.no 

bottom of page