top of page

(+47) 33 18 82 70

Oddaneveien 73, 3296 Nevlunghavn

odd-fellow-DaqcRYkIzSo-unsplash.jpg

Arrangementer sommeren 2024

Volleyball turnering

14. -30. Juni

Camps R’us arrangerer en rekke volleyball arrangementer på Oddanesand: 


14. juni – Winners Court junior (TBC)
15.- 16. juni - Storturnering junior (TBC)
17.-21.juni - Oddanesand Beachcamp uke 1.
17.-21.juni – NEVZA (TBC)
21.juni – Oddanesand bedrift
21.-23.juni – Familiecamp på Oddanesand
24.-28.juni – Oddanesand Beachcamp uke 2
28.juni – Winners Court senior (TBC)
29.-30.juni – NT Oddanesand (Norgestour TBC)

Les mer om arrangementet og meld deg på her

Captain Kid

15. juli

Du finner Captain Kid sammen med Colorline på stranda, på KNA Oddane Sand Camping

Han besøker oss fra kl. 16:00 til 17:30

Sommerkviss og allsang - AVLYST

17. juli

🎶✨ Velkommen til Jan Erik og Simons Sommerkviss og Allsang🎉✨


Er du klar for en kveld fylt med uforglemmelige melodier, latter og herlig fellesskap? Da bør du merke deg datoen for Jan Erik og Simons Sommerkviss og Allsang! Vi tar deg med på en musikalsk reise fra 60-tallets ikoniske hits til dagens topplister, og vi lover at det blir en kveld du sent vil glemme.Musikkquiz for alle! 🎼 Test kunnskapene dine på tvers av tiårene, fra rockens gullalder til moderne pop-perler. Kan du teksten til Beatles' største hits? Hva med de nyeste låtene på radio? Her får du sjansen til å briljere!

Allsang-garanti! 🎤 Ingen kan motstå å synge med på sine favorittlåter, og vi sørger for at stemningen når taket! Enten du er en selverklært karaoke-stjerne eller bare elsker å synge i dusjen, er dette din kveld.

Latter og glede! 😊 Jan Erik og Simon er ikke bare musikkeksperter, de er også eksperter på å skape en fantastisk atmosfære. Forbered deg på en kveld fylt med smil, latter og gode minner.

Ta med deg venner, familie og kolleger – jo flere, jo bedre! Dette er en perfekt anledning til å knytte bånd over felles musikkinteresser og ha det utrolig gøy sammen.

Mad hatter - AVLYST

17. juli

Gjør deg klar til å spenne på deg danseskoene og bli med på en magisk musikalsk reise med partyduoen Mad Hatter! Med en uforglemmelig miks av allsang og ikoniske hits fra 70-, 80- og 90-tallet, både norske og internasjonale, er denne duoen klar til å løfte stemningen til nye høyder på ethvert arrangement.

 

Mad Hatter består av de karismatiske musikkentusiastene Jan Erik på vokal og Simon på gitar, som begge har lang erfaring innen musikk og underholdning. Deres unike evne til å skape en elektrisk atmosfære og få publikum til å synge med, gjør dem til et uunnværlig innslag på fester, brylluper, jubileer og alle typer sammenkomster hvor god musikk og høy stemning står i fokus.

 

Allsang-garanti: Fra Postgirobygget til Led Zeppelin fra Jahn Teigen til Dum Dum Boys. Mad Hatter har en låt for alle. Deres repertoar spenner over flere tiår, og inkluderer både norske og utenlandske hits som alle kjenner og elsker.

Interaktiv Showopplevelse: Med en dynamisk sceneopptreden og konstant interaksjon med publikum, sørger Mad Hatter for at alle føler seg som en del av showet. Her er det lov å danse, synge og ha det gøy!

Mad Hatter er mer enn bare en partyduo; de er opplevelsen som tar deg med tilbake til de gyldne årene av musikkhistorien. Deres evne til å kombinere nostalgi med ren festglede gjør dem til det perfekte valget for enhver feiring.

 

La festen begynne med Mad Hatter – din ultimate tidsreisepartner til musikkens glansdager!

Erik Mogeno

23. juli

Klokken 18:30 besøker Erik Mogeno oss i KNA Oddane Sand Camping på stranda. Erik Mogeno leverer et familieshow som passer for barn i alle aldere. Her får dere oppleve en fin miks av buktaling, trylling, og masse humor. Erik legger alltid opp showene slik at det også skal være gøy for foreldrene. 

Den populære kaninen Kalle er alltid med, i tillegg til flere andre figurer.
Erik Mogeno har spilt over 2000 familieshow, og det blir alltid en suksess.

I 2023 kom Erik på 3 plass i Nordisk mesterskap i barnetrylling.

Oddane Sand - 09.jpg
Elling Hem

24. juli

Elling Hem ankommer KNA Oddane Sand Camping kl 19:00 på gatekjøkkenet. 

Elling har alle de rette egenskapene som en trubadur gjerne skal ha. Evnen til å underholde og skape stemning, repertoar som favner bredt og en vokal som kler ulike musikksjangere.

At han også har et drivende gitarspill gjør at det også kan funke til dans.

 

I ca. 15 år har han spilt rundt på puber, events og diverse utesteder i nesten hele Norges land. Repertoaret består utelukkende av velkjente låter, og er veldig variert. Hem har ca. 250-300 låter å velge i. Han spiller ikke fra A til Å, men varierer alltid etter stemning, anledning og aldersspredningen på publikum.

 

Eksempler på artister han spiller cover fra:

Elvis, Beatles, Creedence, Queen, Pink Floyd, Coldplay, U2, Prince, Teigen, Postgirobygget, De Lillos, Bjørn Eidsvåg, Knutsen & Ludvigsen, CC Cowboys, Dumdum Boys, Vamp, Åge A, Gyllene Tider + mange, mange flere.

 

Elling har også gitt ut platen ”Forfra” med kun egne låter, den ble meget godt mottatt. I 2020 kom han med to nye egenkomponerte låter, «Bed» og «Lucky man».

 

Elling er også frontmann i partybandet Fus!. De kan stille som duo, trio og fullt band.

Ellings utpregede styrke til å skape stemning, gjør at han også ofte blir benyttet som et innslag før eller under en middag der man ønsker å bli underholdt, skape den rette atmosfære og gjerne bli engasjert med i mer eller mindre spontan allsang.

Og på mange måter kan man oppsummere Elling slik: Folkelig, ekte og engasjerende – akkurat slik en trubadur skal være!

Oddane Sand - 08_edited.jpg
bottom of page