top of page

(+47) 33 18 82 70

Oddaneveien 73, 3296 Nevlunghavn

Et lite stykke syden i Norge

Oddane Sand Camping ligger langs gullkysten av Norge. Med en praktfull skjærgård, nydelig natur og med de beste værforholdene Norge har å by på, kan vi garantere deg en god sommeropplevelse!
Campingplassen er eid av Kongelig Norsk Automobilklubb
376
Vogn- og teltplasser
27
Utleiehytter
10 mål 
nesten stenfri strand
Lekeplass
Strøm og Kabel TV
til alle sesongplasser
Strøm og Wifi tilgang
på alle døgnplasser
Båtutleie
Supermarked og
uteservering
Moderne sanitæranlegg 
Vaskerom

Våre fasiliteter

Tilrettelegging for bevegelseshemmede

Plassen er godt tilrettelagt for manuelle rullestoler. Det er en vei med helling ned fra resepsjonsbygget til øvre sanitærbygg og kafe/butikk.


Begge sanitærbygg har egne separate dusjer og toalett for funksjonshemmede, med døråpninger på 80 cm bredde. Adkomsten er terskelfri med utadslående dør, og det er god plass til å åpne og lukke dørene fra rullestolen. På øvre servicebygg er det automatisk døråpner på HC dørene. Vaskerommet i øvre servicebygg har en høy terskel. Uteområdet er rimelig flatt, men med noen forbehold.

Stranda har en egen rampe nesten helt ned til vannet hvor det er brukt planker. Denne er 120 cm bred og kan brukes av rullestoler som ikke er for brede. Nesten nederst på rampen er den en snuplass for rullestoler. Det er også fullt mulig å dusje på stranden sittende i rullestol.

Ved bestilling av hytte, spør oss gjerne om hvilken hytte som er egnet. Ikke alle har tilkomst eller er egnet for rullestol.

Har du tips til forbedringer tar vi gjerne imot disse.

Moderne og rene sanitærbygg

På plassen finnes to moderne santiærbygg med toaletter, dusjer, HC toaletter, familerom og vaskerom. 

Vi får stadig positive tilbakemeldinger på sanitærbyggene våre fra gjester. Vi bruker mye tid og ressurser på å opprettholde god standard på våre sanitærbygg, for å sikre at våre gjester for en god opplevelse. 

Informasjon om parkeringssystemet

Vi har inngått en avtale med Onepark for å sikre at parkeringsplassene inne på campingen blir benyttet av våre gjester. Ved innsjekk på hytter eller døgnplasser registrerer vi biler, motorsykler, bobiler og vogner i resepsjonen. 

Om du ikke er gjest på plassen vil du automatisk bli trekt for parkering, satsen ligger på 300 ,- pr døgn. Dette er minstesatsen, da vi ikke tilbyr timesparkering. Vi anbefaler å benytte parkering utenforplassen for å unngå dette gebyret. 

Har du spørsmål?
bottom of page